Live
15oktober

Sjako!


Powerrock

Tickets bestellen

Sjako!

Powerrock

Het van oorsprong Haarlemse Sjako! behoort tot de meest invloedrijke bands in onze Vaderlandse rockscene. Begonnen als een trio, maar inmiddels zijn de mannen met vijf. De band werd opgericht door bekend gitarist Wouter Planteijdt, verder bestaat de groep tegenwoordig uit René van Barneveld, Thijs Vermeulen, Richard Heijerman en Patrick van Herrickhuyzen. Vooral het album 'Livewire' met de populaire single 'Hurt' en de 2 Meter Sessie-plaat van het gelijknamige muziekprogramma van Jan Douwe Kroeske zijn in menig favoriete-album-lijstjes terug te vinden. Dit jaar vieren ze alweer hun 35-jarig jubileum en de komst van hun tiende album, toepasselijk genaamd 'The 10th'.

Algemene info

Datum: 15-10-2017
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240