Live
18november

Private Label


rock covers

Private Label

rock covers

Vraag het publiek om Private Label samen te vatten in één woord, dan krijg je; “Energie!”, “Plezier!”, “Explosief!”, “Ervaren!”, “Strak!”,
“Vet!” en “vol overgave!”

Door de jarenlange ervaring weten deze mannen waar het om draait: plezier maken, dat is de essentie! En plezier maakt Private Label op het podium om dit vervolgens over te laten slaan op het publiek.  Het doel is simpel: een unieke avond creëren met mensen die live muziek waarderen. Private label doet dit met een arsenaal aan nummers die voor iedereen herkenbaar zijn: pop, rock en rock ‘n roll uit de jaren 60 t/m heden. Alles wordt met bezieling en vol overgave gespeeld en deze vier veelzijdige en zeer ervaren muzikanten weten er ieder optreden weer een feestje van te maken en het publiek te overtuigen met hun power pop-rock covers. Gas erop!

Algemene info

Datum: 18-11-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Facebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240