Live
29september

Musest


Tribute to Muse

Tickets bestellen
Live
29september

Musest


Tribute to Muse

Tickets bestellen

Musest

Tribute to Muse

LET OP : DIT CONCERT IS VERPLAATST NAAR DE W2 CONCERTZAAL !!


Wegens de verwachte drukte slaan we de handen in een met Willem Twee poppodium, daar zal het optreden plaats vinden.

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren.
Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.

voorverkoop 12,24  euro incl / deurverkoop 15 euro

Algemene info

Datum: 29-09-2019
Aanvang: 17:00 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240