Live
05juni

Mona Lisa


Rock Covers

Mona Lisa

Rock Covers

De van oudsher top 100 Rockband Mona Lisa is terug van weg geweest! Een nieuwe bezetting in een nieuw jasje. Alle muziekkanten hebben een leven vol muziek achter de rug, met ervaring in zowel binnen en buitenland. Tijd om het iets rustiger aan te doen ?? Nee !! Rustiger zeker niet, het verschil zit hem er in dat we nu alleen nog maar spelen wat we echt leuk vinden. En dat hoor en voel je. Het gaat nu echt om de lol en de muziek en niet meer om een boterham. 
Een zangeres met een strot gevormd door o.a. wijn, port, Jaegermeister en whiskey. En een zanger die overloopt van de testosteron. 
Een drummer die overal de lol wel van in ziet, Een gitarist die altijd positief is. En een bassist die.... nou ja... eh... bast. 
Kortom het plezier en de muzikaliteit knalt de zaal in !

Genre?? Ho ho niet in hokjes denken! Daar zijn we juist aan ontsnapt. Denk aan nummers van, ACDC, RATM, Zeplin, ZZ Top, Anouk, Allanis, Melissa, Tina, (op aanvraag ook Corry) Joe Walsh, Johnny met z'n Guitar (Watson) en vele andere Rock classics.

Kortom feest der herkenning voor de echte muziekliefhebber.  En het motto van de avond: Feest moet je zelf maken, maar wij helpen wel een handje mee!
And Remember: The more you drink, the better we sound !!

Algemene info

Datum: 05-06-2017
Aanvang: 17:00 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240