Live
18februari

Daniel Calderas EP Presentatie


Blues, Americana, Rock'n'Roll en meer...

Tickets bestellen

Daniel Calderas EP Presentatie

Blues, Americana, Rock'n'Roll en meer...

Zwarte Cross, Paaspop, Festyland, Omroep Brabant....Daniel Caldèras stond, sinds zijn start in januari 2017, al op diverse grote podia met zijn band. Onlangs verscheen zijn eerste EP 'the Cosmic Blues' waarvan het nummer 'Grasping Song', uit de pen van Caldèras, al eerder uitgebracht werd op single door niemand minder dan Waylon. De 'Cosmic Blues EP'  is vanaf 18 februari verkrijgbaar tijdens een spetterende live show in P79. 

Caldèras zoekt de grenzen op binnen het rootsrock en americana genre en creëert een eigen sound mede dankzij de toevoeging een strakke blazerssectie. Zijn sterke vocalen vormen een rode draad door dit geheel, evenals zijn doeltreffende teksten waarin de contrasten van het leven en de zoektocht naar geluk centraal staan.

"een van de beste songwriters die ik ooit heb ontmoet" (quote Waylon)

Algemene info

Datum: 18-02-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240