Live
21januari

Best Of Foo


Tribute to The Foo Fighters

Tickets bestellen
Live
21januari

Best Of Foo


Tribute to The Foo Fighters

Tickets bestellen

Best Of Foo

Tribute to The Foo Fighters

Foo Fighters ooit opgericht door Dave Grohl (drummer van Nirvana) om zijn zelf geschreven muziek ten gehore te brengen, vond de door hem bedachte bandnaam “the dumbest bandname ever”. Het betrof namelijk een veel gebruikte term voor UFO’s in de 2e wereldoorlog.  Wat dat betreft dingt The Foo dan ook graag mee naar de titel “second dumbest bandname ever”. Een niet-verhullende naam voor een band die alleen Foo Fighters muziek speelt. En dat doen zij ook nog eens met veel overtuiging en gedrevenheid.  The Foo staat voor strak gespeelde covers vol energie van Foo Fighters uitgevoerd door vijf enthousiaste, gedreven muzikanten. Kortom een must voor alle Foo Fighters fans!

Algemene info

Datum: 21-01-2018
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 10,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240