Live
13januari

Arthur Ebeling & band


Happy Blues

Tickets bestellen

Arthur Ebeling & band

Happy Blues

Arthur behoeft eigenlijk geen verdere introductie meer, want hij heeft al regelmatig tot ieders genoegen in het OK gespeeld. Maar voor wie hem toch nog niet kent: Arthur Ebeling is gitarist, zanger en componist en een van de meest opvallende en charismatische muzikanten in Nederland, die een groot publiek verdient maar de intimiteit en het contact met zijn toehoorders prefereert. Geboren en getogen in Amsterdam reist hij met zijn oranje Gretsch 6120 Nashville de wereld rond. Regelmatig op tour in Engeland en de VS, bezocht Rusland, Brazilie en Spanje. Maar net zo lief is hij thuis in hometown Amsterdam waar dan ook geen kroeg meer te vinden is waar Ebeling niet gespeeld heeft. Arthur's muziek is door hemzelf wel omschreven als 'Happy Blues'. Het is een unieke, herkenbare, tijdloze en pakkende mix tussen rauwe en onbevlogen rhythm 'n blues, rock 'n roll, country-blues - in een jazzy sausje. Met Ray Charles deelt hij zijn soul, met Tom Waits zijn rauwheid en met Eddie Cochran zijn rock 'n roll. Maar bovenal is Ebeling zichzelf: een meedogenloze zes-snarenbezweerder met zijn muzikale hart op de juiste plaats. 

vvk 5 euro / dvk 7,50 euro

Algemene info

Datum: 13-01-2019
Aanvang: 17:00 uur
Prijs: € 5,00
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240