Live
22juni

A Fool's Errand


post-rock

A Fool's Errand

post-rock

De enige echte post-rock band A Fool's Errand uit Den Bosch heeft zijn debuutalbum uitgebracht! Daarom nodigen we graag iedereen uit om dit groots met ons te vieren!

We gaan 'Gravitas' in zijn geheel spelen dus als je elk nummer mee wilt zingen of air-guitaren kun je alvast oefenen door ons te beluisteren op Spotify of Bandcamp.

"Gravitas is op het eerste gehoor een ongrijpbaar album van een onvoorspelbare band. Na een paar keer de nummers gehoord te hebben begin je de structuur en de schema’s van de band te begrijpen."
- Klankgat-

De entree op deze avond is gratis (net als ons album op Bandcamp) dus je betaalt enkel je drankjes.

Feest, muziek, plezier!
En ons album vind je hier:
https://spoti.fi/2YM1SQI
https://afoolserrand.bandcamp.com/

Algemene info

Datum: 22-06-2019
Aanvang: 20:30 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240