Live
03juni

Giles Robson


Jazz in Duketown

Giles Robson

Jazz in Duketown

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een album dat een nieuwe impuls geeft aan het gevoel en de spirit van de klassieke bedrock blues. Een album dat herinneringen oproept aan artiesten als The Fabulous Thunderbirds, The Red Devils, Little Walter en Muddy Waters. Het op 28 oktober te verschijnen For Those Who Need The Blues van Giles Robson is zo’n album. Giles Robson, de voormalig voorman van The Dirty Aces, wordt door gerenommeerde bespelers als Sugar Blue en Paul Jones gezien als een van de allerbeste blues harmonicaspelers ter wereld. Op For Those Who Need The Blues keert hij terug naar het klassieke geluid van de elektrische, door mondharmonica voortgestuwde urban blues.

Algemene info

Datum: 03-06-2017
Aanvang: 21:30 uur

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240