06juni

Comedy Night


Met Vincent Geers (MC), Tobi Kooiman en Martijn Oosterhuis

Tickets bestellen

Comedy Night

Met Vincent Geers (MC), Tobi Kooiman en Martijn Oosterhuis

Een lachwekkende avond?
Kom dan naar de Comedy Nights van P79. Dit spektakel wil je niet missen.
In samenwerking met het Impresariaat Willem hebben we een mooi programma van stand up comedians.
Iedere eerste dinsdag van de maand gaan we je shockeren, spiegelen, maar vooral lachen.
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
Deze editie hebben voor jullie:
Vincent Geers (MC), Tobi Kooiman en Martijn Oosterhuis.
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
Vincent Geers (MC)
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central),Televizierringgala ( Npo1) en the roast of Gordon ( Comedy central).

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman kan lief overkomen, maar schuwt geen enkel onderwerp en kan na een subtiel doordenkertje plotseling snoeihard uit de hoek komen. Om een hobby te zoeken naast zijn studie Wiskunde stapte hij in 2014 een podium op, en vervolgens won hij in 2015 de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in 2016 de Delft Talent Comedy Award en de publieksprijs bij de Comedyhuis Comedy Competitie. Ook was hij te zien bij het International Comedy Festival Rotterdam en het Utrecht International Comedy Festival. Ga hem gauw zien, nu de kaartjes nog betaalbaar zijn!

Martijn Oosterhuis
Met het BNN programma de LAMA’s behaalde Oosterhuis een nominatie voor de Televisierring 2004 en ook heeft hij een eigen TV kanaal bij 2gotv. Martijn was columnist voor de Penthouse, schreef voor VPRO’ s waskracht en verscheen in meerdere programma’s als gast. Martijn Oosterhuis valt op door zijn materiaal dat direct uit het leven gegrepen is. Hij heeft een zeer grote grapdichtheid die er voor zorgt dat zowel een kleine theaterzaal met honderd man als een grote tent met vijfentwintighonderd toeschouwers een ultieme avond met comedy beleven.
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
Praktische info:
Datum: 06‐06‐'17
Zaal open: 20:00
Ticketprijs: voorverkoop € 7,50 deurverkoop € 12,50

Algemene info

Datum: 06-06-2017
Aanvang: 20:30 uur
Tickets bestellen

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240