04april

COMEDY NIGHT P79


met Edo Berger (MC), Bas Birker en Harry Glotzbach

Tickets bestellen

COMEDY NIGHT P79

met Edo Berger (MC), Bas Birker en Harry Glotzbach

COMEDY NIGHT P79

Dinsdag dip? Daar doen wij niet aan. Kom naar de Comedy Nights van P79. In samenwerking met het impresariaat Willem een mooi programma van stand up comedians. Iedere eerste dinsdag van de maand gaan we je schokeren, spiegelen en laten lachen.

COMEDY NIGHT P79 met Edo Berger (MC), Bas Birker en Harry Glotzbach

Edo Berger
Edo is cabaretier en stand up comedian. Edo is gek op kinderen en eet alles. Hij was eerst van een oud vrouwtje die er maar één keer per week boodschappen mee deed. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Samen met mede-cabaretier Jasper Smit heeft hij een wekelijkse muzikale column op Q-Music.

Bas Birker
Bas is een echte stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles ertussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd 1 brok energie. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend, nooit kwetsend.

Harry Glotzbach
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.

Praktische info:
Datum: 04-04-’17
Zaal open: 20:00
Ticketprijs: €7,5

 

Algemene info

Datum: 04-04-2017
Aanvang: 20:30 uur
Tickets bestellenFacebook event

Over P79

In het hart van Den Bosch vind je het hart van het uitgaansleven: P79. De meest veelzijdige uitgaansplek van de stad met wekelijks jouw favoriete muziek in een geweldige sfeer. P79 staat bekend om het creëren van een intense beleving: even los van de buitenwereld!  Muziek en dansen, compleet verzorgd met passend licht, de perfecte sound en goede horeca. 

Check onze agenda en pik jouw favoriete avonden eruit. Kom naar een live concert of go clubbin’ met onze fantastische dj’s! Wedden dat je terugkomt?

Openingstijden

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
17.00

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240