Club
15december

TIET ZAT


Tijd voor Biggie & 2Pac

TIET ZAT

Tijd voor Biggie & 2Pac

Een hete clubavond waar we elke editie (inter)nationale artiesten in het zonnetje zetten. Plaatjes van de uitgelichte artiest zullen meer dan ooit gedraaid worden ✾ 

December herrinert ons aan de tijd dat het album All Eyez On Me werd gedropt. Als je nu nog niet weet over wie wij het hebben dan weten wij het ook niet meer. Oké, vooruit jullie krijgen nog een hint: Ik zie geen verandering en Dear mama.

He he, natuurlijk hebben wij het over Tupac. Maar wij zouden Tiet Zat niet zijn als we niet met een sterke tweede naam zouden komen. We present you: Biggie, It's all good baby baby. Ready to die? Nee, party! 15 december it is. Save the date.

All eyez on me,

Holla,
I'm With Whateva: 18+ / vrijdag 15 december 2017
Check out Time:P79, ✾ 23:00 - 04:30 ✾
Mo Money Mo Problems: €5,- Alleen deurverkoop
Do For Love: www.facebook.com/TietZat

Algemene info

Datum: 15-12-2017
Aanvang: 23:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240