Club
01september

TIET ZAT


Tijd voor Jay-Z & Beyoncé

TIET ZAT

Tijd voor Jay-Z & Beyoncé

Een hete clubavond waar we elke editie (inter)nationale artiesten in het zonnetje zetten. Plaatjes van de uitgelichte artiest zullen meer dan ooit gedraaid worden ✾ 

Wat was het afgelopen editie gezellig laten we dit nog eens over doen, maar dan met een speciale ode aan The King & Queen, Venus vs. Mars.

Iedereen kent natuurlijk het powercouple Beyonce & Jay-Z. Tijdens deze editie geeft niemand iets om Becky with the good hair of stiekem toch wel? Met songs als Empire State Of Mind en Niggas In Paris weet iedereen dat de Crown belongs to Jay-Z maar de Queen doet zeker niet onder met menig hitsjes en sexy clips is Beyonce het rolmodel voor bijna iedere vrouw.

Kom dansen, zingen en drinken met ons. 

Holla,
Reminder: 18+ / vrijdag 1 september 
All Night: P79, ✾ 23:00 - 03:30 ✾
Ring The Alarm: €5,- Alleen deurverkoop
Love On Top:www.facebook.com/TietZat

Algemene info

Datum: 01-09-2017
Aanvang: 23:00 uur
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240