Club
06april

Bloedverwanten


Bloedverwanten

Bloedverwanten is back!Na een heerlijke, uitverkochte editie is het weer tijd voor het allergezelligste familiefeestje van Brabant!

Bij Bloedverwanten draait alles om jou en je loved ones. Geen saaie familieverplichtingen maar helemaal los gaan op hitjes die je vroeger via LimeWire binnen hengelde.

Van verse hits tot klassiekers, nederhop, R&B en guilty pleasures; we gooien alles in de blender voor de ultieme muzikale cocktail! Met nóg meer confetti, je favoriete dj’s en een kaartje voor maar 5 ekkies ben je the day after een berg aan gezellige herinneringen, foto’s en kater rijker!

Zorg ervoor dat iedereen die je liefhebt van de partij is want 6 april wordt weer een avond voor in de boeken!

P79 | 's-Hertogenbosch
23.00 - 04.30 uur
€5,- (alleen deurverkoop)
Tweelingen gratis entree
18+

 Line up:
SNiKHEET
Derek Shots
La Bunga
Vieze Versa

Algemene info

Datum: 06-04-2019
Aanvang: 23:00 uur
Leeftijdsgrens: 18
Facebook event

Over P79

P79 in Den Bosch is een fantastisch mooie uitgaansplek in een 14e eeuwse kelder.
P79 is 4 dagen in de week open en presenteert elke week een gevarieerde programmering. Disco, Funk, Soul, RnB, House, Hiphop, Indie, Rock 'n Roll en Top 40, maar allemaal met inhoud. Het klinkt ons allemaal als muziek in de oren. 

Op de donderdag staat P79 voor een divers muzikaal aanbod. Gezellig en altijd dansbaar. Er moet gesjanst en gedanst worden, volume hoeft niet “kneiter” hard. Het sociale aspect van de avond is ook heel belangrijk. De doelgroep is net wat jonger dus we gaan minder ver terug in de tijd. De genres blijven het zelfde, maar meer de focus op wat nu speelt. We maken samen met jullie de donderdag wat feestelijker. Als daar confettikanonnen voor nodig zijn horen we dat graag!

Events

Openingstijden

P79 beschikt over een nachtvergunning dus dat betekent in de weekenden stappen tot 04.30 uur.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Dicht
Dicht
Dicht
22.00
22.00
22.00
Variabel, afhankelijk van de programmering, check

Contact

Markt 79
5211 JX, 's-Hertogenbosch

E:
T: 06-22276240